Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
0 Your Handlekurv

Betaling

Vi tar følgende betalingsmåter:

Nets (Visa/Mastercard) - Sikker betalingsmåte levert av Nets

Postoppkrav - Betal for varene når du henter pakken på postkontoret

Forskudd - Betal via nettbank til vår kontoBetales til konto: 6074 0679387. Merk med ordrenummer.

Faktura:
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon
Allmenne vilkår finner du her
Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her
Forslag til øvrig informasjon
Les igjennom teksten over og tilpass de vilkår som gjelder din nettbutikk. For mer informasjon om netthandel vises det til:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Betaling ved henting i butikken.
I butikken tar vi kontanter og Visa/Mastercard

Vipps - Betal med Vipps.

  1. Start Vipps appen på telefonen din.
  2. Betal til Vipps-nummer: 28951 (Rigg AS)
  3. Fyll inn ordrebeløpet
  4. Merk betalingen med ordrenummeret ditt.
  5. Vipps... ferdig betalt.